Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Van der Heijden Groep

Een timmerfabriek aan de Rijnkade 18. Daar ligt het fundament van de huidige Van der Heijden Groep. A.J. van der Heijden wordt middels een brief van een oom getipt dat de werkplaats met woonhuis en ‘2 volslagen en 2 jongens in vaste dienst’ te overname is. De jonge Van der Heijden verhuist in 1924 van Maurik naar Woerden en begint aan een nieuwe toekomst.  

Tal van timmerklussen en onderhoudswerkzaamheden en een breed scala aan producten worden in de timmerfabriek ambachtelijk vervaardigd. Wanneer in de oorlog alles stilligt, worden er zelfs grafkisten gemaakt. Na de oorlog bloeit het bedrijf op. Een brugwachterswoning aan de Rijnkade 1  in Woerden is de eerste grote aannemersklus. Voor Defensie bouwt men de bedrijfshallen met de ronde bogen op het defensie-eiland in Woerden.

 In het kader van de wederopbouw, veel werk in de woningbouw.  In samenwerkingsverband ‘Zandwijk’ worden tussen 1949 en 1969 honderden woningen in Woerden gebouwd.

In 1974 zijn er bijna honderd man in dienst en loopt de omzet richting de 20 miljoen. Men maakte deel uit van een scholenbouw groep en bouwde honderden basisscholen. Maar ook was er veel woningbouw.

In de jaren ’80 zet men ook een vastgoed-ontwikkeltak op. Tijdens de crisis werd er weinig verkocht. Dus werden gebouwen ontwikkeld en daarna verhuurd.’’ Dit levert een mooie vastgoedportefeuille op. In 1994 besluit Van der Heijden Groep de koers te wijzigen men richt zich dan puur op ontwikkelen van concepten en participeren in diverse vastgoedportefeuilles en ondernemingen.  

Samenwerken met een ervaren vastgoed concept ontwikkelaar? 

Neem contact op

Heden

Van der Heijden Groep participeert in diverse vastgoedportefeuilles welke voornamelijk bestaat uit locaties in de randstad. Sinds de koerswijziging is er meer verbreding en stabiliteit gekomen in de diverse portefeuilles. Het vastgoedbeheer is professioneel opgezet en voert deze werkzaamheden nu ook voor derden uit. Naast groei in de vastgoedportefeuilles is ook de conceptmatige benadering sterk gegroeid en zijn er participaties in ondernemingen uitgebreid.

Conceptmatige benadering

In de afgelopen jaren zijn diverse concepten bedacht. Zoals Health&More, Mediahaven, Wisseloord Area, Den Held, Intechnium etc. Een mooie uitdaging om gelijkgestemden onder één dak samen te brengen. We zien in de concepten mooie samenwerkingen ontstaan en voor de klanten van onze gebruikers biedt het een one stop shop gevoel waarbij de klanten tevens meer mogelijkheden kunnen ervaren . Voor meer informatie over de concepten kijk dan bij “merken”.

Participaties in ondernemingen

Van der Heijden Groep participeert tevens in ondernemingen welke niet vastgoed gerelateerd zijn. De ondernemingen worden veelal bestuurt door mensen die dezelfde vrije gedachten hebben, waarbij de basis is dat het vooral leuk moet zijn om te ondernemen en je met elkaar iets moois wilt realiseren.

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud