Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Nieuws

Straattheaterfestival

De 35e editie van het straattheater op 24 en 25 juni 2022! Waar men twee jaar lang geen regulier festival heeft kunnen organiseren, maken men zich nu (eindelijk) klaar voor de 35e editie van het straattheaterfestival. 

Landhuis 't Holtink Hilversum

Na het vertrek van de laatste huurder is het gebouw stevig onderhanden genomen om het weer klaar voor de toekomst te maken. Met veel respect voor de historie zijn intern aanpassingen uitgevoerd om de villa zo flexibel en efficiënt mogelijk te gebruiken.

Uitbreiding muurschildering Den Held Rotterdam

Andre Smit update zijn muurschildering uit 2018 aan de Gouvernestraat Rotterdam. Na de vele positieve reacties op de eerste muurschildering van André Smits, welke hij 4 jaar geleden maakte op 1 zijgevel van Den Held Rotterdam. 

Intechnium groeit door

Na de uitbreiding van het gebouw en de nieuwe invullingen eind vorig jaar, bouwen we in 2021 verder aan de “techniek hub” Intechnium in Woerden

Vacature financieel medewerker

Bedrijfsinformatie
Van der Heijden Groep verricht diverse activiteiten gelieerd aan vastgoed. Zo treedt het bedrijf op als participant bij ontwikkelingen en beleggingen, maar ook als eindbelegger, projectontwikkelaar en vastgoedbeheerder voor derden.

Gebouw Den Held vóór oplevering volledig verhuurd

Gebouw Den Held is gelegen aan de Nieuwe Binnenweg 75-77 in Rotterdam. Een uniek gebouw op een bijzondere locatie, de Nieuwe Binnenweg, die bloeit door de vele trendy winkels, cafés en restaurants en daarmee een uitstekend en bekend winkelgebied is.

Nieuw in onze portefeuille

Sinds afgelopen week maakt het gebouw aan de Texasdreef 3 in Utrecht deel uit van onze portefeuille. Het zelfstandige bedrijfsgebouw, gelegen op bedrijventerrein Nieuw Overvecht, bestaat uit een kantoor-/showroomruimte en een bedrijfsruimte met een vrije hoogte van 6 meter.

Gouden Parel

Op donderdag 15 september heeft Frank van der Heijden met VDH Vastgoed de Gouden Parel in ontvangst genomen. Hij werd enorm verrast door de winst van deze ondernemersprijs van magazine OnderNamen.

Vacature Propertymanager

Van der Heijden Groep verricht diverse activiteiten gelieerd aan vastgoed. Zo treedt het bedrijf op als participant bij ontwikkelingen en beleggingen, maar ook als eindbelegger, projectontwikkelaar en vastgoedbeheerder voor derden.

Finders fee

VDH Vastgoed introduceerd de Finders Fee, voor onze huurders boden we dit al aan, wat is er leuker dan je eigen buren te regelen en daar een vergoeding voor ontvangen waarmee je je eigen huisvestinglasten omlaag brengt. 

Restaurant en vergaderlocatie de HALL officieel geopend

Donderdagmiddag 21 april heeft Victor Molkenboer, burgemeester van Woerden, restaurant en vergaderlocatie de HALL officieel geopend. Sinds vrijdag 22 april kunnen bezoekers op werkdagen tussen 8 en 20 uur in het restaurant van het Intechnium Gebouw terecht voor ontbijt, lunch of vroeg diner. In de vergaderzalen van de HALL is ruimte voor bijeenkomsten tot 220 personen.

Nieuw food-concept in Intechnium

Na de succesvolle concepten Buurman & Buurman en Lange Tafels in het Gras introduceert horecaondernemer Frans van Hall nu een nieuw concept: de Hall. In de Hall komen ontmoeten, vergaderen, eten en techniek samen en opent restaurant ‘burgerEI & zakenlui’

Buurman en Buurman naar Intechnium

Sinds 1 oktober is Buurman en Buurman gevestigd in het Intechnium-gebouw. De verrassende cateraar verzorgt daar de lunches en borrels voor de bedrijven die in het gebouw gevestigd zijn. Elke dag zijn er kakelverse salades, hartverwarmende soepen en knapperige broodjes met ambachtelijk beleg te krijgen.

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Isolatiebranche (OOI) verhuist naar Intechnium

Vanaf 1 oktober 2015 neemt OOI haar intrek in het ‘Huis van de Isolatie’, een onderdeel van het Intechnium-gebouw in Woerden. Vanaf dat moment zijn isolatiecursisten, docenten en isolatiebedrijven van harte welkom. In het ‘Huis van de Isolatie’ staan twee complete en functionele technische ruimtes inclusief dak-unit en wkk-installatie. Daar kunnen de vernieuwde opleidingen van OOI, die volledig zijn afgestemd op de praktijk, worden gegeven.

Duurzame daken Wisseloord Area

De komende periode worden de kantoordaken van onze panden aan de Mozartlaan 25 en 27 (720 en 785 m²) en de Catharina van Renneslaan 12 (345 m²) in Hilversum gerenoveerd. Bij de keuze voor het daksysteem hebben we rekening gehouden met de milieubelasting van het nieuwe dak.

Cartridges voor Stichting AAP

Vanaf volgende week staat er bij ons pand aan de Zaagmolenlaan in Woerden een inzamelbox voor lege cartridges en toners. Hiermee is weer een stap gezet in de mogelijkheden die wij huurders bieden om hun afval te scheiden.

Huurwoningen aan de Boerendijk

De afgelopen periode hebben wij een deel van de bedrijfsruimte op de eerste verdieping van ons pand aan de Boerendijk in Woerden verbouwd tot appartementen. De eerste 4 appartementen worden nog dit jaar opgeleverd. Begin april volgen nog 2 woningen.

Update van VDH Vastgoed APP

De VDH Vastgoed APP heeft een update gekregen en sluit nu beter aan bij de nieuwe website. Belangrijkste aanvullingen zijn een link naar Actueel Aanbod en een link naar al onze social media kanalen.

Huurders slaan handen ineen

In ons pand op de hoek van de Boerendijk en de Hoge Rijndijk in Woerden zijn meerdere bedrijven gevestigd die zich bezighouden met beauty en sport. 

Strijd tegen wildparkeerders

Parkeren was lange tijd een probleem bij het gebouw aan de Zaagmolenlaan in Woerden. Niet alleen huurders en hun bezoekers bleken gebruik te maken van het parkeerterrein. Ook medewerkers van bedrijven uit de omgeving en bezoekers van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis vonden bij het gebouw een goede parkeerplek.

Aansprekende entrees

De afgelopen periode hebben de entrees van een aantal gebouwen een metamorfose ondergaan. De ontvangstruimte van de Houttuinlaan in Woerden bijvoorbeeld was niet echt uitnodigend en werd daarom nauwelijks gebruikt. Daar is nu verandering in gekomen.

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud