Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

VDH Vastgoed lanceert Health & More

Health & More is huisvesting voor professionals in de gezondheidsbranche.

Het is een levendige werk- en ontmoetingsplek waar gezondheid en een gezonde levensstijl centraal staan. Geen gezondheidscentrum waar je alleen maar naartoe gaat als je ziek bent, maar een plek om gezond te blijven, nog gezonder te worden en vooral waar je naartoe gaat voor je plezier!

VDH Vastgoed is actief op zoek gegaan naar uiteenlopende bedrijven in de gezondheidssector. Zo zit er bijvoorbeeld van een yogaschool, tot schoonheidssalon, tot logopediepraktijk. We willen hiermee een platform creëren waar verschillende ondernemers elkaar kunnen inspireren, ondersteunen en versterken. Een huurder heeft binnen Health & More het voordeel van een eigen ruimte, maar kan in welke mate dan ook, tegelijk onderdeel zijn van een groter geheel.

Benieuwd naar de mogelijkheden en locaties? Bekijk nu de nieuwe website!
Work, Share & Inspire.
http://www.healthandmore.nl

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud