Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Merken

Mediahaven Vastgoed is een onderdeel van de Van der Heijden Groep. Mediahaven is een duurzame ontwikkeling waarbij alle activiteiten van de Van der Heijden Groep samen komen van idee tot oplevering en uiteindelijk de exploitatie. Het gebouw betreft een combinatie van functies in de creatieve sector. Mediahaven bestaat uit een tweetal opnamestudio’s van totaal ca 2200 m2, ‘loft’ kantoren verdeeld over 4 lagen van ca 3500 m2 en een half verdiepte kelder ten behoeve van parkeren en fietsen. De studio’s kunnen tevens gebruikt worden voor bedrijfs-evenementen. Door deze combinatie van functies is ruimtelijkheid en gastvrijheid een belangrijk ontwerpuitgangspunt. Hiervoor is het atrium aan de gevel ontworpen, het is het centrum van het gebouw. Deze ruimte is ook te gebruiken voor opnames en straalt in die functie media uit, een belangrijke stimulans voor gasten en personeel. Daarnaast is het ontwerp zeer duurzaam. Duurzaamheid in al zijn facetten van installatie tot materiaalgebruik en afwerking.

Voor meer informatie: www.mediahavenamsterdam.nl

Wisseloord Area is een concept van de Van der Heijden Groep. Wisseloord Area is een historische ontwikkeling van een unieke omgeving in Hilversum. De basis van deze locatie ligt in De Wisseloord Studio’s. De studio’s ademen nog altijd de sfeer van de jaren tachtig. Overal waar je kijkt zijn elementen uit deze roemruchte periode terug te vinden. Voorzien van de modernste apparatuur en afwerking hebben de studio’s hun ziel behouden: inspirerend en creatief.

Naast de studio’s bevinden zich nog 4 gebouwen op Wisseloord Area welke ieder een eigen identiteit hebben. De sfeer op het terrein is ongedwongen, ondernemingen versterken elkaar en er vindt samenwerking plaats. De natuur geeft rust en inspireert. De omgeving biedt de mogelijkheid om naar buiten te gaan, te ontmoeten, een brainstormsessies onder de bomen te organiseren of een kopje koffie te drinken in de zon op het terras van het Wisseloord Cafe. Naast de exploitatie en ontwikkeling van het onroerend goed participeert Van der Heijden Groep ook in de exploitatie van de Wisseloord Studio activiteiten.

Voor meer informatie:  www.wisseloordarea.nl

Het Intechnium Gebouw is door Van der Heijden Groep omgeturnd naar een techniek huis met daarbij diverse faciliteiten. Belangrijke stakeholders binnen de installatiebranche zoals het scholingsfonds Wij techniek, branche organisaties Techniek Nederland, NVKL en Installq en opleiders TVVL, Van Empel en De Techniekschool hebben zich gehuisvest in het Intechnium Gebouw. Door centraal in het gebouw restaurant De Hall, HaHmet losse zalen verhuur, te realiseren is het een centrale ontmoetingsplek geworden midden in Nederland. Door dit concept zijn de deuren van het Intechnium gebouw open gegaan voor ondernemers, onder andere uit de branche, om elkaar te ontmoeten en kennis te delen.

Voor meer informatie over De Hall: www.dehall.nl

Health & More is huisvesting voor gezondheidsprofessionals.  

Een levendige werk- en ontmoetingsplek waar gezondheid en een gezonde levensstijl centraal staan. Een gezondheidscentrum waar je naartoe gaat om gezond te blijven, nog gezonder te worden en vooral waar je naartoe gaat voor je plezier!

De opzet van het concept zorgt voor de vrijheid om je eigen specialisme uit te voeren en nodigt tegelijk uit tot interactie en ontmoeting met branchegenoten. Ook voor klanten geeft het in 1 oogopslag de diversiteit aan mogelijkheden binnen de branche aan.

Ondernemers onder één dak die elkaar inspireren, ondersteunen en versterken. Een ongedwongen netwerk van kennis, ervaring en ideeën. Van elkaar leren hoe de onderneming succesvol te maken en te houden. Een omgeving die mogelijkheden biedt voor ondernemers om elkaar te vinden en op projectbasis met elkaar samen te werken, acties op te zetten voor klanten, gezamenlijk te adverteren etc. Een platform om je vindbaarheid en klantenbestand te vergroten. 

Huidige vestigingen zijn er in Woerden & Rotterdam

Voor meer informatie: www.healthandmore.nl

Focus@Work is een kantoorconcept van de Van der Heijden Groep. Bent u op zoek naar een kantoorkamer in Woerden of Hilversum? Bekijk dan het aanbod van Focus@offices.

U betaalt per kamer een all-inclusive prijs en kunt daarvoor ook gebruik maken van de pantry, vergaderkamers en parkeerplaatsen. Geen verassingen achteraf dus. Wel zo simpel.

Voor meer informatie over het aanbod: www.wonenofwerken.nl

LOGO DEN HELD ROTTERDAM

2d Vastgoed Binnenweg heeft het gebouw Den Held Rotterdam ontwikkeld. Binnen deze ontwikkeling is allereerst onderzoek gedaan naar de historie, omdat het gebouw door de jaren heen zijn oorspronkelijke charme had verloren. A. Den Held (geboren 20 juni 1874) begon in 1898 een rijwiel- en motorenzaak in de Hartmanstraat te Rotterdam. Held’s Sporthandel begon  rond 1905 met de verkoop van auto’s. In 1913 begon Den Held zelf auto’s te bouwen. Vanaf 1923 werd men dealer voor Amerikaanse merken: Chevrolet, Pontiac, Oakland en Buick. De naam van de firma was toen N.V. Held’s Autohandel.

In 1928-1929 werd er een nieuw pand gebouwd op de hoek van de Nieuwe Binnenweg 75 – Gouvernestraat. Gelijkvloers vond men in dit kolossale gebouw de grote showrooms, werkplaatsen en garages. De eerste verdieping was ingericht voor magazijnen. Ook de daarboven gelegen verdiepingen zouden met de tijd een bestemming krijgen. Het was volgens ingewijden het mooiste en grootste autopaleis van Nederland.

Het gebouw is volledig aan de buitenzijde teruggebracht in zijn originele vorm met grote showroom ramen op de begane grond, een fraaie entree in het midden van het gebouw. Binnen zijn de trappenhuizen in ere hersteld en is met representatieve materialen en behoudt van details een nieuwe functionele indeling gemaakt. Het gebruik van het gebouw is mulitfunctioneel geworden met een mix van winkels, horeca, kantoren en wonen. 

Voor meer informatie over het aanbod: www.wonenofwerken.nl

Een klassieke villa in Hilversum aan de Utrechtseweg. Als je door het hek het bosrijke terrein op rijdt proef je al de bijzondere sfeer. Het landhuis is gebouwd in 1910, naar een ontwerp van de Amsterdamse architect H.A.J. Baanders en in opdracht van der heer R.W.J.C. van de Wal Bake. In 1928 is er een veranda tegen het huis aangebouwd. Het huis is gebouwd in een voor de bouwtijd karakteristieke Overgansstijl en maakt deel uit van een lange reeks van villa´s en landhuizen aan de Utrechtseweg. In het begin van de 21e eeuw is het Landhuis uitgebreid aan de achterzijde waarbij de exacte details uit het bestaande gebouw zijn overgenomen. Binnen is het karakter behouden, maar toch in een hedendaagse afwerking. Het gebouw is omgevormd tot een hoogwaardig kantoorverzamelgebouw.

Voor meer informatie over het aanbod: www.wonenofwerken.nl

De sonnenburgh

Een moderne kantoorvilla volgens historisch ontwerp in Wassenaar aan de Rijksstraatweg. Als je door de grote poort met de fraaie leeuwen op de zuilen het groene terrein op rijdt proef je al de bijzondere sfeer.

De villa was van oorsprong is na woonhuis in gebruk geweest als gereformeerd weeshuis / kindertehuis. In de jaren 70 van de 20e eeuw is de villa in verval geraakt en uiteindelijk ingestort. In de jaren 90 is de villa / ruine gesloopt en herbouwd waarbij een aantal historische elementen, zoals de timpaan, behouden zijn gebleven en ook de bijzondere entree poort.

De entreepoort stond oorspronkelijk  bij de entree van kasteel Keenenburg in Schipluiden, na de sloop van het kasteel heeft het nog geruime tijd op de locatie gestaan waarna het in 1918 verplaatst is naar Wassenaar. Het sierlijk gesmede hek met de robuuste hekpijlers. De hardstenen pijlers hebben geprofileerde afdekplaten, waarop twee schilddragende, zittende leeuwen. De schilden tonen het wapen van het Huis Keenenburg met drie Franse lelies. De hekpijlers worden gesierd met hangende guirlandes met daarboven in een cartouche de naam Keen-en-burg. De naam Keenenburg op de hekpijlers is vervangen door De Sonnenburgh. Aan de achterzijde staan de cijfers 17 en 79. Ter weerszijden van de pijlers staan twee natuurstenen wangstukken op een gemetselde voet. 

Sinds de herbouw is het gebouw is omgevormd tot een hoogwaardig kantoorvilla met een diversiteit aan hoogwaardige bedrijven.

Voor meer informatie over het aanbod: www.wonenofwerken.nl

Wisseloord Holding dankt haar naam aan de legendarische Wisseloord Studio’s die die onderdeel zijn van de Holding. De studio’s zijn in 1978 opgericht en zijn wereldberoemd. Vele nationale en internationale artiesten, zoals The Rolling Stones, Elton John, Anouk en Ilse de Lange hebben er hun hits opgenomen. In oktober 2010 kreeg de studio een nieuw creatief en zakelijk team, dat het besluit nam om Wisseloord grondig te verbouwen teneinde de studio's weer aan alle moderne eisen te laten voldoen. De opnameruimtes van studio 1 en 2 en 4 zijn vrijwel gelijk gebleven, maar de controlekamers met bijbehorende apparatuur zijn volledig opnieuw gebouwd, met nieuw design en akoestische aanpassingen en behoren tot de beste in de wereld. Daarnaast zijn er op de plek waar vroeger studio 3 zat, twee moderne mastering-ruimtes gecreëerd. De Wisseloord Studio’s ademen nog altijd de sfeer van de jaren tachtig. Overal waar je kijkt zijn elementen uit deze roemruchte periode terug te vinden. Voorzien van de modernste apparatuur hebben de studio’s en het restaurant hun ziel behouden: inspirerend en creatief.

Maar Wisseloord is tegenwoordig veel meer verbonden met meerdere lagen van de muziekindustrie in plaats van alleen maar een studio faciliteit. Op dagelijkse basis verzorgt Wisseloord verschillende activiteiten zoals schrijfkampen, studio opnames, er wordt muziek uitgebracht,  er zijn talentontwikkelingsprogramma’s, begeleiding van talenten en nog veel meer. Dit zorgt ervoor dat de Wisseloord studio's weer worden erkend als een van de meest opkomende muzikale hubs van Nederland en daar buiten.

Sinds 2020 is daar ook de Wisseloord Academy aan toegevoegd. Hier komen alle activiteiten samen en worden studenten op hoog niveau begeleid door internationale docenten en partners met een hoog track record. Wisseloord Academy heeft naast haar locatie in Hilversum sinds 2022 ook een Academy in Parijs. 

Voor meer informatie: www.wisseloord.org

HeijWaal Groep kan bouwen op ruim honderd jaar vastgoed ontwikkeling ervaring. In al die jaren hebben we al veel mooie projecten gerealiseerd voor zowel residentieel als bedrijven. Van nieuwbouwwoningen tot transformaties en van binnenstedelijk tot nieuwbouwwijk. We spreken graag over ons mooie vak, de bijzondere details die we terug zien komen in projecten, natuurlijk het duurzaam realiseren en dat vastgoed meer is dan alleen een stapel stenen. Toch is er een ding dat voor ons het belangrijkste uitgangspunt is: de gebruiker moet zich thuis voelen in de gebouwen die we realiseren.

Voor meer informatie: www.heijwaal.nl

VDH Vastgoedmanagement richt zich op het complete beheer van vastgoed. Wij beheren kantoren, bedrijfsgebouwen, Leisure, maatschappelijk vastgoed en woningen. Ons werkgebied beslaat Zuid-Holland, Noord-Holland, Gelderland, Noord Brabant en Utrecht, met als Amsterdam als bovengrens, Eindhoven als ondergrens en Arnhem als grens in het oosten.

Door de korte lijnen kan VDH Vastgoedmanagement snel inspelen op de wensen van huurders en eigenaren. Bij veranderende behoefte in de huisvesting kan VDH Vastgoedmanagement veelal een oplossing binnen de eigen vastgoedportefeuilles bieden. Op deze manier is het mogelijk voor eigenaren om een duurzame lange termijn relatie met huurders te onderhouden, ondanks veranderende omstandigheden. 

VDH Vastgoedmanagement werkt voornamelijk voor eindbeleggers die zich onderscheiden door een langetermijnvisie op de exploitatie van het gebouw te hebben. Door opdeelbaarheid van de gebouwen is bijvoorbeeld flexibele verhuur mogelijk, maar ook het implementeren van “het nieuwe werken”, op concept basis verhuren en verduurzaming zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. 

VDH Vastgoedmanagement is een betrokken partner voor het beheer van een vastgoedbelegging. Of het nu een kantoor, woonruimte of bedrijfsruimte is of een portfolio aan diverse vastgoedbeleggingen, wij staan u graag bij. Al geruime tijd onderscheiden wij ons als betrouwbare en resultaatgerichte belangenbehartiger voor onze opdrachtgevers. Van de zoektocht naar de ideale ruimte, tot het volledige beheer van uw vastgoed: wij zorgen op innovatieve en betrokken wijze voor een optimaal en duurzaam beheer. “Door onze werkwijze zien we steeds meer dat we gezamenlijk investeren in milieu en het klimaat”

Voor meer informatie: VDH Vastgoedmanagement

Koolstof (C6 in het periodieke systeem) komt in grote hoeveelheden voor in de natuur. Van houtskool tot diamant, in uw en ons lichaam. Koolstof wordt gebruikt om van ijzer hard staal te maken en is nodig om vele, natuurlijke, verbindingen tot stand te brengen.

Koolstof is een ontwikkelende vastgoedbelegger met veel oog voor alles wat in onze huidige samenleving als verantwoord en goed ondernemerschap wordt beschouwt. Er zal altijd een gemeende bijdrage zijn aan fijn wonen of prettig werken.

Koolstof Vastgoed ziet primair kansen in het middensegment van de huursector en in het woon-zorg segment. Deze markten bieden door eigen ontwikkeling, beheer en belegging van duurzaam vervaardigd vastgoed goede vooruitzichten voor de aankomende jaren.

Koolstof Vastgoed bv richt zich voornamelijk op de Randstedelijke regio’s. Deze regio’s kenmerken zich door groei,  een krachtige economie,  een sterke koopmarkt en een geliberaliseerde huurmarkt. Daar zit voor de toekomst onze markt met potentie.

Een mooi voorbeeldproject is Merenpark in Maarsen waar wij voor het Leger des Heils een verzorgingstehuis hebben gerenoveerd en uitgebreid met een multifunctioneel centrum met horeca en zalen. In Merenpark hebben wij voor eigen beheer diverse duurzame aanleunwoningen gerealiseerd alsmede een A-Hoed met alle zorg faciliteiten onder een dak.

Voor meer informatie over Merenpark: www.woneninmerenpark.nl

Roffa Vastgoed is eigenaar van een uniek stukje straat in Rotterdam. Aan de Heemraadstraat en Korenaarstraat in Rotterdam heeft Roffa een vervallen woonblok omgebouwd naar 18 duurzame appartementen. Bij de bouw is veel rekening gehouden met de originele details in de gevels en is er voor duurzame materialen gekozen om de kwaliteit te behouden. Binnen zijn de appartementen ruim en compleet uitgevoerd om huurders te ontzorgen.

Voor meer informatie over het aanbod: www.wonenofwerken.nl

Kryptonopolis is een vastgoedonderneming in logistieke ruimten. Binnen deze onderneming streven we naar het realiseren van duurzame logistieke ruimten.

Voor meer informatie over het aanbod: www.wonenofwerken.nl

Op zoek naar een nieuwe toekomstbestendige invulling van uw vastgoed? 

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? 

Vul het contactformulier in en Van der Heijden Groep neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Of bel 0348 - 48 40 10 voor direct contact.

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud