Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Akkoord

Duurzame daken Wisseloord Area

De komende periode worden de kantoordaken van onze panden aan de Mozartlaan 25 en 27 (720 en 785 m²) en de Catharina van Renneslaan 12 (345 m²) in Hilversum gerenoveerd. Bij de keuze voor het daksysteem hebben we rekening gehouden met de milieubelasting van het nieuwe dak.

We hebben daarom gekozen voor het duurzame dakbedekkingsmateriaal Universal van Icopal, een product met een dubokeur en een verwachte technische levensduur van tenminste 30 jaar. De afgegeven milieukwaliteitsverklaring verklaart dat Universal beoordeeld is als één van dakbedekkingsmaterialen met de minste milieubelasting. Ook op het gebied van cradle-to-cradle scoort het materiaal heel goed (niveau Gold). 

Na het aanbrengen van de nieuwe daklaag worden de daken voorzien van een nieuwe ballastlaag van gerecycled grof grind. Dit heeft een goede isolerende werking en beschermt de onderliggende daklaag waardoor deze langer mee gaat.

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud