Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Van Empel Opleidingen en Training kiest voor uniek trainingscentrum in Intechnium Gebouw Woerden

Van Empel bestaat uit twee zelfstandige organisaties die beiden techniek en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Van Empel Inspecties en Advisering is sinds 2005 dé onafhankelijke partner voor inspecties en beheer van uw technische installaties (E en W). Van Empel Inspecties en Advisering is de kennispartner op het gebied van preventie, veiligheid en continuïteit.

Van Empel Opleidingen en Training verzorgt opleidingen die voorbereiden voor officieel erkende examens op het gebied van W-techiek (SCIOS scope 1 tm 7) en trainingen op het gebied van E-techniek (NEN3140). De officieel door SCIOS erkende examens kunnen bij ons worden afgelegd. Het management van Van Empel Opleidingen en Training bestaat uit Ruud van Empel en John de Vries. Beiden hebben we hun sporen in de W- en E-sector verdiend. Bovendien hebben ze zitting in diverse besturen van brancheverenigingen, NEN- en SCIOS commissies zodat we altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn.

De ervaren trainers komen uit de dagelijkse praktijk, daarom is de toepassing van de theorie in de praktijk altijd een belangrijk onderdeel van onze trainingen. Van Empel Opleidingen en Training maakt gebruik van een uniek trainingscentrum in het Intechnium Gebouw in Woerden. Hier kunnen de opleidingen en trainingen op warmte-, gas- als elektrotechnisch gebied op een unieke wijze uitgevoerd worden.

Doordat Van Empel Opleidingen en Training nauw samenwerkt met Van Empel Inspecties en Advisering, weten men als geen ander hoe de praktijk rondom inspecties van stook- en elektrische installaties werkt. Deze dagelijkse leerschool gebruiken men weer bij het (door-)ontwikkelen van de opleidingen en trainingen. Uiteraard zijn alle opleidingen en examens afgestemd op alle kennis- en bekwaamheidseisen die o.a. door SCIOS hieraan gesteld zijn. 

https://www.vanempelopleidingen.com/trainingscentrum/

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud