Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Straattheaterfestival

De 35e editie van het straattheater op 24 en 25 juni 2022! Waar men twee jaar lang geen regulier festival heeft kunnen organiseren, maken men zich nu (eindelijk) klaar voor de 35e editie van het straattheaterfestival. 

En dan viert men het jubileum óók nog eens tijdens het 650-jarige bestaan van de stad Woerden.

De lijst met artiesten en acts is nóg groter en daarom organiseert men dit jaar een tweedaags festival! Namelijk op vrijdagavond 24 juni én zaterdag 25 juni.

Dit fantastische evenement dragen wij al jaren een warm hart toe en in het kader van Woerden 650 en het jubileum nog eens extra. Wij wensen iedereen een heel mooi en gezellig Straattheaterfestival.

Bekijk op de website, www.straattheaterwoerden.nl voor het volledige programma voor de 2022 edite, hij is hier tevens te downloaden.

Promofilm: https://www.youtube.com/watch?v=FSAYG8A6sUA

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud