Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

De Hofclub: nieuwe thuisbasis voor Woerden.TV

Als één van de eerste neemt Woerden.TV per medio december haar intrek in de Hofclub, hét nieuwe werk- en vergaderconcept in Woerden. 

Op de derde verdieping met uitzicht over de stad Woerden huurt Woerden.TV een achttal werkplekken. Hiermee heeft de nieuwssite van Woerden en omstreken een nieuwe thuisbasis gevonden van waaruit eveneens opnamen gemaakt worden voor de dagelijkse nieuws- en weerbulletins. Het lounge café en het dak van de Hofclub, gelegen aan de Zaagmolenlaan 4, zijn het decor voor deze online-uitzendingen.

Alex Kok (directeur Woerden.TV): “Binnen de Hofclub hebben we een mooie en representatieve werkomgeving gevonden. Tevens biedt deze locatie ons de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer te werken en onze klanten te ontvangen. Bovendien is het voor ons een plek om Woerdense ondernemers en andere Hofclubleden te ontmoeten en waar mogelijk elkaar te versterken.”

Kijk voor meer informatie over de verhuurmogelijkheden van de Hofclub in ons pand aan de Zaagmolenlaan in Woerden op www.hofclub.nl

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud