Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

VDH Vastgoed krijgt 9.131 m2 bedrijfsruimte in Amersfoort in beheer

De in zijn geheel aan BVA auction verhuurde bedrijfsruimte, eigendom van Kryptonopolis c.v., is gelegen aan de Kryptonweg 8 in Amersfoort.

De bedrijfsruimte heeft een totaal verhuurbaar metrage van 9.131 m2 en is gelegen op een terrein van 17.145 m2.

Bedrijventerrein Isselt is het knooppunt van de stad. Dit 200 hectare grote bedrijventerrein ligt op slechts 10 autominuten afstand van de snelwegen A1 en A28. Je vindt er een diversiteit aan bedrijvigheid van scholen, auto- en motoren showrooms, allerhande dienstverleners, MKB bedrijven tot fabrieken. Bedrijvenlocatie Isselt heeft een eigen haven aan de Eem. De werklocatie is een knooppunt van belangrijke transportroutes. Het gebied heeft een strategische ligging aan de rivier en ligt nabij de Amersfoortse binnenstad, centraal station en het open Eemlandschap. 

Het moderne kantoor over twee bouwlagen is via een glazen corridor, over de lengte van het kantoorgebouw en 2 bouwlagen hoog, verbonden met de 2e bedrijfshal. De bedrijfshallen zijn opgesplitst in 3 hallen welke met elkaar zijn verbonden. De bedrijfshallen variëren van ca 2000-2900 m2 en zijn alle voorzien van meerdere overheaddeuren en 1 bedrijfshal is tevens voorzien van 2 dockshelters. Door onder andere het reeds toepassen van ledverlichting in zowel de kantoren als de bedrijfsruimten beschikt het gebouw over een energielabel A. Rondom het gebouw is een groot buitenterrein wat deels ingericht is als tuin en parkeren en deels wordt benut als opslag.

 

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud