Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

EMG verlengt huurovereenkomst studio’s Mediahaven tot 2033

VDH Vastgoedmanagement, namens Mediahaven Vastgoed, en broadcast service provider EMG hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van de huurovereenkomsten van EMG tot 2033.

EMG huurt in totaal ruim 1.800 m² aan studio’s, productie-, make-up- en kleedruimtes bij de Mediahaven in Amsterdam. De studio’s zijn de laatste jaren de opnameplek voor tal van tv-producties zoals Take me Out, Bankgiro Miljonairs en I Can See Your Voice. Daarnaast zijn deze studio’s uitermate geschikt voor (corporate) events zoals voor vaste partner Loveland EVENTS.

René Delwel, directeur bij EMG: “Ik ben blij te melden dat we ons voor de komende tien jaar verbinden aan Mediahaven. We zitten hier op onze plek en zijn blij dat we ook de komende jaren actief kunnen blijven vanuit deze schitterende locatie aan het IJ.”

Frank van der Heijden, directeur van VDH Vastgoedmanagement: “Wij streven altijd naar een fijne lange termijn relatie en zijn daarmee dan ook zeer verheugd over de huurverlenging van EMG. EMG is een van de smaakmakers in het medialandschap en groot ambassadeur van Mediahaven.”

EMG levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties en faciliteert het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten. In Nederland beschikt EMG over elf studio’s in Aalsmeer, Amsterdam en Hilversum.

Bron: EMG/BM
Foto: Nathan Reinds/EMG (Frank van der Heijden en René Delwel)

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud