Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Nieuw in de Van der Heijden Groep: Koolstof Vastgoed

Sinds kort is Koolstof Vastgoed onderdeel van Van der Heijden Groep. Koolstof Vastgoed is het initiatief van zes aandeelhouders (waaronder de Van der Heijden Groep) en betreedt de vastgoedmarkt als ontwikkelende vastgoedbelegger.

Koolstof Vastgoed ziet primair kansen in het middensegment van de huursector en in het woon-zorg segment. Deze markten bieden door eigen ontwikkeling, beheer en belegging van duurzaam vervaardigd vastgoed goede vooruitzichten voor de komende jaren. Koolstof Vastgoed richt zich voornamelijk op de Randstedelijke regio. Deze regio kenmerkt zich door groei, een krachtige economie, een sterke koopmarkt en een geliberaliseerde huurmarkt. Daar zit voor de toekomst onze markt met potentie.

Kijk voor meer informatie op www.koolstofvastgoed.nl

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud