Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Kantoorgebouw krijgt na metamorfose A label

In samenwerking met de gebruikers van het kantoor aan de Pompmolenlaan 9 gaan we komende maanden een grote metarmorfose van het gebouw realiseren.

We hadden 2 aandachtspunten: een modernere uitstraling van de buitenzijde en de wens om het vastgoed dat wij beheren de komende jaren naar een energielabel A te brengen. Omdat het hele gebouw in gebruik is vraagt dit om een gezamenlijke aanpak van gebruiker, beheerder en eigenaar. De werkzaamheden geven tenslotte overlast, maar vooral het verduurzamen is iets wat de gebruiker ook echt moet omarmen om het doel te realiseren. Gelukkig deelden al deze partijen dezelfde visie en hebben we in een korte tijd concrete stappen kunnen maken om de aandachtspunten om te zetten naar concrete uitvoering.

Zo snel van idee naar uitvoering komen vraagt ook om betrokken leveranciers, die continu meedenken in de gevolgen van hun onderdeel t.o.v. het geheel.

We beginnen met het extra isoleren van gevels en daken waarna er een duurzame, nieuw ontworpen, gevelafwerking om het gebouw wordt aangebracht. Vervolgens zal in het gebouw de  klimaatinstallatie worden vervangen. Alle verlichting wordt vervangen door ledverlichting en opnieuw ingedeeld, zodat minder verlichting nodig is. We verwachten met een paar maanden het resultaat te kunnen laten zien

 

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud