Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Akkoord

Aankondiging beursvloer 2016

De groenvoorziening rond uw bedrijfspand wordt onderhouden en u stelt vergaderruimte ter beschikking.

In ruil voor communicatieadvies krijgt u een reanimatiecursus en leert u een AED te bedienen.  Zo maar wat voorbeelden van interessante en vaak duurzame beursvloermatches die ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar sluiten op Beursvloer Woerden. Dit jaar beleeft Beursvloer Woerden haar achtste editie op donderdag 6 oktober en u kunt erbij zijn! Ferm Werk is gastheer en om 16.00 uur precies klinkt het startsein. Tot 18.00 uur krijgt u gelegenheid mooie, creatieve of juist voor de hand liggende matches te maken.  
De beursvloer is een sprankelend ontmoetingsevenement waar commercieel en ideëel elkaar ontmoeten. Het concept van een maatschappelijke beursvloer is simpel: wat de een over heeft, is door een ander zeer gewenst. Geld is op deze beursvloer taboe! Bedrijven en instellingen delen er hun kennis en kunde en handelen in diensten, mensen en middelen. Er worden bruggen geslagen tussen ondernemers en mensen in de zorgsector, tussen mensen met verschillende achtergronden en culturen, tussen jong en oud. Op de beursvloer toont u zich een goede buur en helpt zo de Woerdense samenleving te versterken.
Doe u ook (weer) mee? Aanmelden kan via beursvloerwoerden.nl/aanmelden. Bent u een maatschappelijke organisatie, dan meldt u zich ook aan voor de workshop beursvloerwoerden.nl/workshops/ op 21 september. Zo komt u optimaal voorbereid naar de beursvloer voor het efficiënt en effectief sluiten van matches.  

Meer informatie op beursvloerwoerden.nl  en vanzelfsprekend informeert ondergetekende u graag.

Hartelijke groet,

Nanette Mostert
Intermediair Betrokken Ondernemen
(06) 47 67 60 21
 
W: www.samenvoorwoerden.nl | www.beursvloerwoerden.nl
E:  info@samenvoorwoerden.nl
T: @SamenvrWoerden

http://www.beursvloerwoerden.nl

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud