Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Gouden Parel

Op donderdag 15 september heeft Frank van der Heijden met VDH Vastgoed de Gouden Parel in ontvangst genomen. Hij werd enorm verrast door de winst van deze ondernemersprijs van magazine OnderNamen.

“De nominatie en de bijbehorende overval waren al een enorme verrassing. Zo in het middelpunt van de belangstelling staan, past helemaal niet bij mij. Maar als de verkiezing dan eenmaal, loopt gaat het toch leven en begint het erg leuk te worden. We hadden geduchte concurrenten. Tamara Ottens en Brigit Colaris van Westdam Notarissen hadden we zelfs zelf aangedragen als genomineerden, omdat het een geweldige prestatie is die de dames neerzetten.
De finaleavond was fantastisch georganiseerd door OnderNamen en de lovende woorden die Ton Kromwijk en Frans van Hall over mij en VDH Vastgoed spraken, maakten echt indruk.
Ik wil iedereen enorm bedanken voor het stemmen en de getoonde waardering voor ons werk.” 

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud