Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Vacature Propertymanager

Van der Heijden Groep verricht diverse activiteiten gelieerd aan vastgoed. Zo treedt het bedrijf op als participant bij ontwikkelingen en beleggingen, maar ook als eindbelegger, projectontwikkelaar en vastgoedbeheerder voor derden.

VDH Vastgoed is een onderdeel van de Van der Heijden Groep. VDH Vastgoed richt zich op het exploiteren en beheren van vastgoed, in het bijzonder kantoren, bedrijfsgebouwen, gebouwen voor de leisure-branche, maatschappelijk vastgoed en woningen. VDH Vastgoed kent korte lijnen waardoor er snel op de wensen van de huurder kan worden ingespeeld. Bij veranderende behoefte kan veelal binnen de portefeuille een oplossing worden gevonden. Hierdoor onderhouden we een duurzame lange-termijn-relatie met huurders. Het opzetten van vernieuwende concepten en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers binnen zowel beheer als ontwikkeling. Meer informatie op www.vanderheijdengroep.nl. 

In verband met groei van de vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een
Property Manager
met creativiteit en interesse in het ontwikkelen van concepten

Werkzaamheden o.a.:
Contact onderhouden met makelaars en huurders
Huurprijsbeleid-visie vormen
Zelfstandig verhuren van commercieel vastgoed en voeren van onderhandelingen
Huurcontracten controleren en eventueel opstellen
Concepten t.b.v. verhuur opzetten en begeleiden
Opstellen creatieve verhuur strategieën
Begeleiden van aan- en verkoop
Begeleiden/aansturen afdeling technisch beheer
Begeleiden samenstelling servicecontracten, samen met team
Herpositioneren t.b.v. toekomstig behoud (renovatie/objectverbeteringen) ontwikkelen, samen met technisch beheer 

Wat vragen we van je:
Je bent energiek, betrokken en flexibel, een organisator en communicatief sterk. Je hebt een commerciële instelling, bent servicegericht en in staat om draagvlak te creëren bij bestaande en nieuwe klanten. Je beschikt over een gedegen kennis van de vastgoedmarkt en hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met concept-/ projectontwikkeling is een pre. Je opleiding is op minimaal HBO niveau. VDH Vastgoed werkt vanuit Woerden. Het heeft dan ook de voorkeur dat je in de regio Utrecht woont.

Wat kunnen we je bieden:
Als Property manager bij VDH Vastgoed heb je een uitdagende en zelfstandige functie, waarin ruimte bestaat voor eigen inbreng en initiatieven. Bovendien kun je rekenen op een uitstekende beloning die past bij de aard van je werkzaamheden en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor minimaal 32-40 uur.

Sollicitatie: 
Is je interesse gewekt omdat je je herkent in bovenstaande beschrijving? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie (cv en motivatiebrief). Deze kun je tot 23 september 2016 richten aan:

VDH Vastgoed
t.a.v. de heer Frank van der Heijden
Postbus 177
3445 AD Woerden
fvdheijden@vanderheijdengroep.nl

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud