Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Akkoord

VDH vastgoed ondertekent Green Deal Gemeente Hilversum

In het verlengde van het Energieakkoord heeft de Hilversumse Gemeenteraad zich voorgenomen om tot één van de meest duurzame gemeenten van Nederland uit te groeien met een klimaatneutraal Hilversum in 2050 als stip op de horizon.

De deelnemers aan de Green Deal Kantoren & Bedrijfsmatig Vastgoed Hilversum spreken met elkaar af in Hilversum samen te werken aan de in het Energieakkoord afgesproken doelen en de ambitie van een klimaatneutraal Hilversum in 2050. En zo mee te doen aan de energietransitie in Hilversum.

Ondertekening Green Deal
De Green Deal Kantoren & Bedrijfsmatig Vastgoed wordt formeel ondertekend op de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober 2017 tijdens het H100 event. VDH Vastgoed tekent samen met andere deelnemers en wethouder Van Vroonhoven de Green Deal Kantoren & Bedrijfsmatig Vastgoed Hilversum. De Green Deal laat zien hoeveel CO2-reductie de deelnemers gezamenlijk met hun voorgenomen acties zullen realiseren.

http://www.vanderheijdengroep.nl

   

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud