Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Strijd tegen wildparkeerders

Parkeren was lange tijd een probleem bij het gebouw aan de Zaagmolenlaan in Woerden. Niet alleen huurders en hun bezoekers bleken gebruik te maken van het parkeerterrein. Ook medewerkers van bedrijven uit de omgeving en bezoekers van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis vonden bij het gebouw een goede parkeerplek.

Slagboom en herinrichting
Om daar verandering in te brengen wordt het parkeerterrein sinds kort afgesloten met een slagboom en zijn er extra parkeerplekken gerealiseerd. De positieve effecten zijn meteen duidelijk. Sinds de plaatsing is er weer meer dan voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw.

De komende periode zullen we ook voor andere panden waar overlast is van ‘wildparkeerders’ zoeken naar een passende oplossing.

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud