Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Intechnium groeit door

Na de uitbreiding van het gebouw en de nieuwe invullingen eind vorig jaar, bouwen we in 2021 verder aan de “techniek hub” Intechnium in Woerden

Komende maanden gaan we 2 ruimten opnieuw inrichten. Hierdoor kan huurder TVVL verder uitbreiden met leslokalen en overlegruimten. De huidige leslokalen zijn al multifunctioneel bruikbaar, voor zowel online lessen als fysieke bijeenkomsten. De nieuwe ruimten zijn ook een dubbel te gebruiken. Eén van de nieuwe lokalen krijgt daarnaast een unieke studio. Deze studio stelt TVVL nog beter in staat om kennis binnen de installatie branche op een professionele manier online te delen.

Nieuwe huurder: De Techniekschool
De andere ruimte wordt in gebruik genomen door een nieuwe huurder: De Techniekschool, aanbieder van cursussen en opleidingen voor iedereen die werkt met hoogwaardig materieel en complexe machines, voertuigen en mechatronica. Het trainingscentrum van De Techniekschool, ‘De Werkplaats’ , is ingericht met praktijkgericht lesmateriaal en praktijkopstellingen. Hierdoor is het in het Intechnium Gebouw straks mogelijk om naast theoretische kennis ook praktische kennis en ervaring op te doen in de techniekbranche.

Over het Intechnium Gebouw
Het Intechnium Gebouw in Woerden zorgt voor huisvesting van verschillende aan techniek gelieerde (kennis-) organisaties zoals TVVL, WijTechniek, Van Empel, Installq, Versatec en Techniek Nederland. Het samenvoegen van diverse spelers uit een branche zorgt voor kortere lijnen waardoor belangrijke branche gerichte vraagstukken en kennis overdracht sneller plaatsvindt. Het Intechnium Gebouw wordt beheert door VDH Vastgoedmanagement uit Woerden.

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud