Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Team HeijWaal haalt geld op voor waterproject in Kibera

HeijWaal doet op Tweede Pinksterdag met een team mee aan de Triathlon van Woerden. Met de deelname halen de sporters geld op voor een waterproject in Kibera (Kenia).

In Kibera, de grootste sloppenwijk van Afrika, zijn de omstandigheden erbarmelijk. In de wijk, in de buurt van de Keniaanse hoofdstad Nairobi, is geen water, riolering of electriciteit. Het geld dat met de deelname aan de triathlon wordt opgehaald, wordt gebruikt om meerdere scholen te voorzien van een waterreservoir om regenwater op te vangen. Paralel hieraan lopen educatie- en werkgelegenheidsprojecten die de inwoners de mogelijkheid bieden om in hun eigen inkomen te voorzien en een toekomst op te bouwen.  

Sponsor Team HeijWaal en help de kinderen van Kibera aan hun overwinning. Stort uw gift op bankrekeningnummer NL39 ABNA 0539978779 - Derdengeldrekening t.n.v. Westdam Netwerk Notarissen.

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud