Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Restaurant en vergaderlocatie de HALL officieel geopend

Donderdagmiddag 21 april heeft Victor Molkenboer, burgemeester van Woerden, restaurant en vergaderlocatie de HALL officieel geopend. Sinds vrijdag 22 april kunnen bezoekers op werkdagen tussen 8 en 20 uur in het restaurant van het Intechnium Gebouw terecht voor ontbijt, lunch of vroeg diner. In de vergaderzalen van de HALL is ruimte voor bijeenkomsten tot 220 personen.

Een aanwinst voor Woerden
Molkenboer noemde de HALL in zijn openingsspeech een aanwinst voor Woerden. Het Intechnium Gebouw vervult door zijn ligging een rol als poort van bedrijventerrein Middelland en de stad Woerden. Met het openstellen van het restaurant voor een breder publiek kan het gebouw die poortwachtersfunctie ook echt gaan vervullen en zullen nieuwe bezoekers kennismaken met het moois wat Woerden te bieden heeft. Bovendien voorzien de vergader- en conferentiefaciliteiten in het gebouw, volgens Molkenboer, in een enorme behoefte van onder andere alle belangenorganisaties die in Woerden gevestigd zijn.

Werkenden en passanten
De HALL is een initiatief van horecaondernemer Frans van Hall en VDH Vastgoed, eigenaar van het Intechnium Gebouw. “We richten ons, naast op bezoekers van het Intechnium Gebouw, op werkenden van het bedrijventerrein en passanten op de A12. Voor veel bezoekers zal de HALL hun eerste kennismaking met Woerden zijn. Het zou natuurlijk geweldig zijn als we deze zakelijke gasten, die anders passant blijven, hier kunnen enthousiasmeren om Woerden verder te ontdekken.”

Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.dehall.nl

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud