Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Groot deel Vastgoedportefeuille energielabel A of hoger

In 2021 heeft VDH Vastgoedmanagement een groot deel van de portefeuille naar energielabel A of beter gebracht.

In 2023 moet commercieel vastgoed minimaal label C hebben. VDH Vastgoedmanagement heeft haar opdrachtgevers geadviseerd hoe dit binnen de diverse vastgoedportefeuilles te behalen is. Onze opdrachtgevers wilde daarin echter graag nog een stap verder gaan en hebben als doel gesteld om de portefeuilles zo snel mogelijk naar minimaal A te brengen.

In samenwerking met de huurders is het gelukt om in 2021 reeds een groot deel naar A te brengen. Zowel propertymanagers als huurders werden zo enthousiast dat diverse locaties zelfs naar A+ en A++ zijn gebracht. De met elkaar gemaakte labelsprongen motiveren om dit beleid in 2022 door te zetten. 
Wij wensen u een mooi, gezond en duurzaam 2022

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud