Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Akkoord

Feest bij Gebouw den Held Rotterdam

Ondertekeningen en openingen

Een week geleden trok de eerste huurder Pepperminds in het Gebouw den Held. Pepperminds is nu gevestig op de 3e verdieping en hebben het al goed naar hun zin. Gisteren was er de officiele opening van supermarkt Marqt, tussen de opening door kon er gewoon worden gewinkeld en daar werd al goed gebruik van gemaakt.

Het gebouw begint aan de buitenkant en binnenkant ook steeds meer afgerond te raken. Gelukkig hebben we voor en na foto’s om goed te zien hoeveel werk er door de aannemer in een korte tijd is verzet. Door de toevoeging van Marqt en zodadelijk nog een horecagelegenheid in het linkerdeel is er weer meer leven in de plint en dus in de straat.

Voor de kantoren op de 1e en 2e begint de animo nu ook hard op te lopen met als resultaat dat er afgelopen week weer 3 huurovereenkomst getekend mochten worden.

Voor de begane grond is er een huurovereenkomst getekend voor een horecagelegenheid welke aansluit bij Marqt en dus zich zal richten op biologisch eten.

Voor de verdiepingen zijn er twee huurovereenkomsten getekend, te weten met:
Shift- architecture & urbanism, een Rotterdams architecten bureau, meer informatie op
www.shift-au.com
Fromform, een Rotterdamse Design, Foto en Filmstudio, meer informatie  op
www.fromform.nl.
Er zijn nog enkele units op de 1e en 2e beschikbaar, voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0348-484010 of klantenservice@vanderheijdengroep.nl 

http://www.vanderheijdengroep.nl

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud