Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Akkoord

Landhuis 't Holtink Hilversum

Na het vertrek van de laatste huurder is het gebouw stevig onderhanden genomen om het weer klaar voor de toekomst te maken. Met veel respect voor de historie zijn intern aanpassingen uitgevoerd om de villa zo flexibel en efficiënt mogelijk te gebruiken.

Aan de buitenzijde zijn de markiezen teruggekomen en is al metselwerk en schilderwerk nagelopen en hersteld. Kleine details zoals kunststof roosters zijn vervangen door klassieke gietijzer etc. Belangrijkste aanpassing is wel het herstel van de originele entree van de villa. De vorige eigenaar had een nieuwe entree gemaakt, maar daardoor kreeg je niet de beleving van de hoge ruimte als je binnen kwam. 

Rondom het gebouw is de tuin aangepakt en zijn de parkeervoorzieningen uitgebreid en weer netjes afgewerkt waardoor er een prima parkeeraanbod is voor een stationslocatie.

Tot slot om het helemaal af te maken heeft de villa zijn oude naam, Landhuis ’t Holtink, weer terug gekregen en is dit op diverse plekken met een nieuw logo teruggeplaatst. 

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud