Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Efficiëntere afvalscheiding belangrijke stap in circulair werken

Van der Heijden Groep en Van Scherpenzeel starten samenwerking voor een efficiëntere afvalscheiding

Van der Heijden Groep ziet een uitdaging op het gebied van afvalmanagement.
Van Scherpenzeel gaat dit proces voor Van der Heijden Groep regisseren zodat hergebruik van grondstoffen beter mogelijk wordt. 

Van Scherpenzeel gaat Van der Heijden Groep helpen door het afval beter te scheiden en de inzameling van restmaterialen efficiënter te laten verlopen.
Onder anderen door ervoor te zorgen dat het inzamelen van afval gemakkelijk en prettig is voor íedereen.
Van Scherpenzeel zet hiervoor handige inzamelmiddelen in en gebruikt praktische instructies. Ook zorgen zij voor het legen van bakken en containers. 

Een stap dichterbij het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen
Door het efficiënter inzamelen en beheren van reststromen, wordt het mogelijk om de materialen her te gebruiken als secundaire grondstoffen.
De milieubelasting wordt hierdoor een stuk lager en dat is voor Van der Heijden Groep een belangrijke MVO doelstelling. 

Frank van der Heijden van Van der Heijden Groep: “Wij staan als onderneming midden in de samenleving en moeten onze verantwoordelijkheid nemen voor ons handelen en de effecten op onze omgeving. In het verlengde daarvan willen wij onze activiteiten zo min mogelijk belastend laten zijn voor de omgeving.“

Naast een grote stap voorwaarts in het inzamelproces, gaat Van der Heijden Groep ook starten met het gescheiden inzamelen van plastic. Een mooie start van 2018!

http://www.vanderheijdengroep.nl

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud