Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Gebouw Den Held vóór oplevering volledig verhuurd

Gebouw Den Held is gelegen aan de Nieuwe Binnenweg 75-77 in Rotterdam. Een uniek gebouw op een bijzondere locatie, de Nieuwe Binnenweg, die bloeit door de vele trendy winkels, cafés en restaurants en daarmee een uitstekend en bekend winkelgebied is.

A. Den Held (geboren 20 juni 1874) begon in 1898  een rijwiel- en motorenzaak, later werd dit N.V. Held’s Autohandel. In 1928-1929 werd er een nieuw pand gebouwd op de hoek van de Nieuwe Binnenweg 75 – Gouvernestraat. Daar bouwde de aannemersfirma J.A. Borst naar de plannen van architect C. Hoogeveen een buitengewoon ruim en praktische autopaleis. Gelijkvloers vond men in dit kolossale gebouw de grote showrooms, werkplaatsen en garages. De eerste verdieping was ingericht als magazijn. De daarboven gelegen verdiepingen zouden met de tijd een bestemming krijgen. Het was volgens ingewijden het mooiste en grootste autopaleis van Nederland.

Begin 2017 kocht 2d Vastgoed Binnenweg het gebouw aan en in april 2017 is men, na het vertrek van de zittende huurder, begonnen aan de renovatie van het gebouw. “Uitgangspunt bij de renovatie was het gebouw weer in oude glorie te herstellen en het opnieuw een echte toevoeging aan de Nieuwe Binnenweg te laten worden”, verteld Frank van der Heijden namens beheerder VDH Vastgoed. “Een mooie uitdaging waarbij de gebruiker natuurlijk ook de functionaliteit van vandaag wenst, dus goede isolatie, een moderne lift, koeling, duurzaamheid m.b.t. energieverbruik etc.”

De renovatie is in een afrondende fase en de eerste huurders hebben reeds hun intrek genomen. Medio juni zullen ook de woningen worden opgeleverd en is het gebouw weer volledig in gebruik. Het gebouw van bijna 3000 m2 v.v.o. biedt dan ruimte aan horeca, detailhandel, kantoren en wonen.

De begane grond heeft een aansprekende invulling en uitstraling gekregen met de komst van supermarkt Marqt en het nog te openen restaurant, wat zich zal gaan richten op biologisch en vegetarisch eten. De verdiepingen zijn verhuurd aan een mooie diversiteit van bedrijven waaronder Shift- architecture & urbanism, Fromform, Perperminds, Enchilada, Pennings & Van Haneghem, Erasmus Education, Wetgevingswerken, Egro en Iris Kolthoff Coaching en Advies. Er is nog een kleine ruimte beschikbaar op de 2e verdieping waarvoor we met een aantal partijen reeds in gesprek zijn.

http://www.vanderheijdengroep.nl

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud