Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Flexibele en inspirerende werkplekken en vergaderen in Woerden

De Hofclub Woerden

De Hofclub is een nieuw werk- en vergaderconcept en biedt flexibele, inspirerende werkplekken en sfeervolle vergaderruimten. In de gezellige, ongedwongen en huiselijke ambiance voelt iedereen zich snel thuis. Een royaal clubhuis voor zelfstandige professionals en groeiende ondernemingen, maar ook reeds gevestigde en grote ondernemingen kunnen hier makkelijk uitbreiden (en weer inkrimpen) en van de verschillende luxe vergaderruimten gebruik maken.

Bovendien zijn deze vergaderruimten separaat te boeken en zijn uiteraard van alle gemakken voorzien. Alles is aanwezig om een effectieve meeting, brainstormsessie of een grote presentatie te houden. Van luxe stoelen tot een digitaal whiteboard en van projector tot televisieschermen.

In de Hofclub heb je de vrijheid om je te richten op je core business, terwijl je gebruik maakt van alle faciliteiten die de club je biedt: een ruime werkplek, snel internet, gratis koffie en thee, sfeervolle vergaderruimten en gratis parkeergelegenheid. Bovendien is er een lounge café waar je kunt werken en vergaderen en je gasten kunt ontvangen.

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud