Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Hofclub opent haar deuren

De Hofclub is een nieuw werk- en vergaderconcept en biedt flexibele, inspirerende werkplekken en sfeervolle vergaderruimten.

De eerste fase van de Hofclub telt 50 werkplekken en 3 vergaderruimten en is van alle gemakken voorzien. De Hofclub bevindt zich op de derde en tevens bovenste verdieping van ons kantoorpand aan de Zaagmolenlaan 4; op een zichtlocatie tegenover het ziekenhuis en vlakbij het station en de snelweg.
Op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november opent de Hofclub haar deuren speciaal voor iedereen die als één van de eersten de sfeer wil proeven.

Arnoud van Raak (algemeen directeur Hofclub): “In een luxe en sfeervolle omgeving is werken en vergaderen in de Hofclub een bijzondere beleving: een plek waar je volledig wordt ontzorgd! In de Hofclub heb je de vrijheid om je te richten op je core business, terwijl je gebruik maakt van alle faciliteiten die de club je biedt. Ontvangst door een ervaren gastvrouw, volledig ingerichte werkplekken, snel internet, gratis koffie en thee, sfeervolle vergaderruimten en parkeergelegenheid voor de deur. Daarnaast kun je gebruik maken van uitgebreide, aanvullende services. Hiervoor brengen we je graag in contact met onze servicepartners. Of je nu een taxi nodig hebt, je telefoon even wilt doorschakelen of wilt overnachten. Zij regelen het voor je.”

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud