Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Health & More Woerden energielabel A+

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoorgebouwen voldoen aan minimaal energielabel C.

Afgelopen jaren zijn wij druk bezig geweest om van alle gebouwen die wij beheren het energieverbruik te verminderen. We zijn hier op tijd mee begonnen om zo een natuurlijke vervang moment te plannen. Tijdens deze periode kwamen wij er achter dat label C leuk is, maar de uitdaging om in bestaande gebouwen naar label A te gaan is veel leuker.

Dit heeft er in geresulteerd dat het grootste deel van de vastgoedportefeuille nu zelfs label A of hoger heeft en werken we er hard aan om degene die nog op B of C zitten ook dit jaar nog naar label A of hoger te krijgen.

Vandaag hebben we voor de Health & More locatie in Woerden ook het energielabel mogen ontvangen en ook hier zijn we naar A+ gegaan.

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud