Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Handen uit de mouwen tijdens een “buitengewoon” NL Doet

Heijwaal aanwezig tijdens Woerdens MBO Ontbijt

Tijdens NL Doet 2013 was de directie van HeijWaal aanwezig bij het Woerdens MBO Ontbijt. De tuin van Boogh Activiteitencentrum in Harmelen werd flink onder handen genomen.

Een impressie:
Geen jasje - dasje vandaag, maar “casual Friday” voor College B & W, zakelijk en maatschappelijk Woerden. De handen gaan vrijwillig uit de mouwen in de tuin van Boogh Activiteitencentrum in Harmelen. We gaan aan de slag! Er wordt een pergola gebouwd, door de directie van Heijwaal en manager Stephan van Gerritse IJzerwaren, onder leiding van activiteitenbegeleider René. De kersverse Burgemeester Victor Molkenboer schept en ruimt samen met Pike en Martijn van Woerden Bruist en Pepijn en Bart, beide ambtenaar Gemeente Woerden, de composthoop op. Dick van der Snoek rooit en harkt samen met Wethouder Cor van Tuijl of zijn leven ervan afhangt. Én er wordt gewandeld met de cliënten van Boogh. Onder leiding van gids Carl Siegert gaan Karin Verdooren (GroenWest), Toos van Soest (CDA) en andere vrijwilligers op pad, en beleven de kern van mooi Harmelen. Tijdens de koffie is er tijd voor elkaar en de cliënten. Voor alle deelnemers een vrijwilligersklus waarbij je over je eigen grenzen heen kunt kijken.

Achtergrond
Samen voor Woerden organiseert dit Woerdens MBO Ontbijt op NL Doet om de winst van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen niet alleen te bespreken, maar ook concreet te maken voor Woerdense bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties.

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud