Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Nieuw food-concept in Intechnium

Na de succesvolle concepten Buurman & Buurman en Lange Tafels in het Gras introduceert horecaondernemer Frans van Hall nu een nieuw concept: de Hall. In de Hall komen ontmoeten, vergaderen, eten en techniek samen en opent restaurant ‘burgerEI & zakenlui’

Het concept is ontwikkeld naar aanleiding van de groeiende vraag naar gezonde voeding vanuit bedrijven op bedrijventerrein Middeland in Woerden. Dat is ook de reden dat de Hall een plek zal krijgen in het Intechnium-gebouw, het karakteristieke pand aan de poort van het bedrijventerrein en de stad Woerden.

Voor bedrijven uit de buurt
Frans van Hall: “We richten ons vooral op bezoekers van congressen en evenementen in het Intechnium en op werkenden van het bedrijventerrein. We zoeken nadrukkelijk de verbinding met bedrijven in de omgeving. Vrijwel nergens zie je tegenwoordig nog een traditionele bedrijfskantine. Met de Hall om de hoek kunnen ondernemers hun personeel toch een gezonde maaltijd bieden.”

Als eigenaar van het Intechnium-gebouw participeert Van der Heijden Groep in het nieuwe concept. Frank van der Heijden: “De Hall is een enorme verrijking van het pand en uiteindelijk van heel Middeland. Een plek voor een goede en snelle zakelijke lunch ontbrak tot nu toe in de omgeving en juist dat soort faciliteiten geven voor bedrijven de doorslag om zich ergens te vestigen of niet.”

Crowdfunding
Om de Hall in maart daadwerkelijk te kunnen openen is nog een laatste zetje nodig. Daarom is Van Hall een crowdfunding-actie gestart. Woerdenaren en andere food-addicts die graag willen bijdragen aan de nieuwe hotspot hebben verschillende mogelijkheden om de Hall een steuntje in de rug te geven. Bekijk de opties op de website en/of meld je aan voor de informatieavond op 23 december.

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud