Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Pervorm huurt 950 m² in Mediahaven

Pervorm heeft 950 m² gehuurd in de in aanbouw zijnde uitbreiding van Mediahaven in de Amsterdamse Houthavens.

Mediahaven is een hoogwaardig multi-tenant-gebouw, uitkijkend over de Minervahaven, bestaande uit kantoorruimten en twee televisiestudio’s. Het gebouw is in 2013 opgeleverd en na een zeer snelle verhuur aan onder meer Tuvalu Media, United, Clockwork en Incentro is besloten om twee extra verdiepingen te realiseren op het dak van de bijna 1.200 m² grootte hoofdstudio. De bovenste laag wordt in 2016 door Pervorm betrokken en op de onderste laag blijft een kleine 950 m² voor (deel)verhuur beschikbaar.

Pervorm is gespecialiseerd in het optimaliseren van media inzet, waarbij zij zich onderscheiden door een sterke koppeling tussen technologie, datagedrevenheid en het creatieve proces.

Pervorm werd in deze transactie geadviseerd door KS Bedrijfsmakelaars.
Verhuurder Mediahaven Vastgoed werd geadviseerd door VDH Vastgoed en Spring Real Estate.

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud