Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Grootste zonnepanelen dak van Woerden

388 zonnepanelen op Intechnium Gebouw Woerden

VDH Vastgoed heeft op de Dag van de Duurzaamheid een overeenkomst getekend met Kromwijk Elektro  en Solar Art uit Woerden voor het plaatsen van 388 zonnepanelen die ca 99.900 KwH moeten gaan opwekken. De panelen zullen worden geplaatst op het dak van het Intechnium Gebouw aan de Korenmolenlaan 4 in Woerden.  Hiermee wordt meer dan 1/3 van het energieverbruik van het Intechnium Gebouw duurzaam opgewekt.  Omdat het gebouw techniek ademt en men graag de toegepaste technieken laat zien, is er niet alleen voor het dak gekozen, maar zal ook de ronde gevel van het kantoor worden voorzien van zonnepanelen. 

Het duurzaam opwekken van energie was de volgende stap van VDH vastgoed in haar ambitie om haar Co2 verbruik te verlagen. Andere acties dit jaar waren o.a. het verlagen van het verbruik, bijvoorbeeld door openbare verlichting te vervangen voor LED, het beter inregelen van installaties en 100% duurzaam inkopen van energie. Verder is er een A4 samengesteld met actiepunten die we als eigenaar en gebruiker samen op kunnen pakken welke een grote impact hebben tegen een beperkte investering.

http://www.vanderheijdengroep.nl

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud