Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Het draait bij duurzaamheid niet om labels en quick wins, maar om een integrale visie, oplettendheid, bewustwording en het nemen van stappen

Na eerder dit jaar te hebben gekozen om alle energie duurzaam in te kopen, is VDH Vastgoed in de volgende fase beland: 

kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat we minder verbruiken. Wij zijn ervan overtuigd dat de meeste impact te behalen is met verschillende acties en maatregelen die de Co2 uitstoot verlagen. Wij kijken dus kritisch naar wat groot of klein échte impact heeft op de Co2 uitstoot en veel minder naar ‘populaire’ initiatieven als gasloos, nul op de meter etc.

VDH Vastgoed is  wekelijks bezig met het zoeken naar haalbare oplossingen voor iedereen. Heel veel kleine oplossingen met uiteindelijk toch grote impact. We kunnen deze verandering niet alleen voor elkaar krijgen en daarom hebben we heel praktisch een A4 opgesteld met acties die wij als verhuurder en beheerder uitvoeren en haalbare acties voor onze klanten. Denk daarbij aan: verminder afval, doe je licht uit, denk na over vervoer, kies lokale leveranciers, kies verantwoord etc. Dingen die misschien klein en logisch lijken maar gezamenlijk een hele grote impact hebben. Daarnaast willen we hiermee oplettendheid, bewustwording en het actief nemen van stappen in duurzaamheid bevorderen.

Als beheerder brengen we actief aanpassingen in onze gebouwen aan welke uit onderzoek echte impact hebben op de Co2 uitstoot. Ook hier zoeken we weer naar oplossingen die eenvoudig toe te passen- en voorhanden zijn. Dit is bijvoorbeeld het beter inregelen van je klimaatsysteem, lampen vervangen door LED verlichting, regelingen van verlichting aanpassen, waterbesparende wc’s en kranen, kiezen voor verantwoorde leveranciers en materialen etc.

Recent voorbeeld is dat we in Hilversum in alle gebouwen de interne algemene verlichting hebben vervangen door LED. We zijn hier in Woerden inmiddels ook mee gestart. Bij twee gebouwen in Woerden is ook de terreinverlichting volledig vervangen door LED.

Op de hoogte blijven van onze acties? Volg VDH Vastgoed dan op Facebook, Twitter of LinkedIn

http://www.vanderheijdengroep.nl

     

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud