Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Akkoord

PEPPERMINDS vestigt zich in gebouw Den Held Rotterdam

Pepperminds kiest voor gebouw Den Held als haar nieuwe kantoor in Rotterdam.

Pepperminds is een bijzonder bedrijf met 14 vestigingen in Nederland, maar ook daarbuiten zoals belgie, duitsland, denemarken, zweden en spanje. Een bijzonder bedrijf kiest natuurlijk ook voor een bijzondere locatie en werkruimte. Pepperminds zal zich op de hele 3e verdieping gaan vestigen met een fantastisch dakterras uitkijkend over Rotterdam. De werkruimte bestaat uit een grote open ruimte welke middels een sheddak in het midden veel daglicht krijgt.  

Pepperminds is een bureau dat gelooft dat sales draait om het creëren van ambassadeurs. Het zijn de tevreden klanten, leden of donateurs die blijven en op lange termijn waarde toevoegen. Daarom staat de consument altijd centraal. Simpelweg door in gesprek te gaan, betrekt Pepperminds miljoenen consumenten op de meest persoonlijke manier. Pepperminds weet wat consumenten beweegt en deze kennis gebruikt men dan ook in creatieve campagnes die een blijvende indruk achter laten. Zo helpt men haar klanten om te groeien.

www.pepperminds.nl
http://www.vanderheijdengroep.nl

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud