Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Een gebouw met een rijke historie: Gebouw Den Held Rotterdam

Een uniek gebouw uit 1929 aan de Nieuwe Binnenweg 75 te Rotterdam hebben wij mogen toevoegen aan onze portefeuille.

Het gebouw is in 1929 gerealiseerd door de firma Held’s Autohandel van de familie Den Held. Een markant gebouw in een fantastische omgeving.

De Nieuwe Binnenweg, bloeit door de vele trendy winkels, cafés en restaurants en is een uitstekend en bekend winkelgebied. Daarnaast bevindt de locatie zich in de nabijheid van het Erasmus Medisch Centrum en het Musempark. aan de  Het gebouw is recent helemaal leeggekomen en wordt nu geschikt gemaakt voor de verhuur, hierbij komen diverse mooie details te voorschijn. Volg de facebookpagina en je blijft op de hoogte van de vondsten en de ontwikkelingen: www.facebook.com/DenHeldGebouw/

http://www.vanderheijdengroep.nl

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud