Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Isolatiebranche (OOI) verhuist naar Intechnium

Vanaf 1 oktober 2015 neemt OOI haar intrek in het ‘Huis van de Isolatie’, een onderdeel van het Intechnium-gebouw in Woerden. Vanaf dat moment zijn isolatiecursisten, docenten en isolatiebedrijven van harte welkom. In het ‘Huis van de Isolatie’ staan twee complete en functionele technische ruimtes inclusief dak-unit en wkk-installatie. Daar kunnen de vernieuwde opleidingen van OOI, die volledig zijn afgestemd op de praktijk, worden gegeven.

’De branche is van harte welkom, voor isolatie-ondernemers, toeleveranciers en hun opdrachtgevers is flexibele werk-, presentatie- en vergaderruimte beschikbaar’, schetst OOI-directeur George Kruithof de faciliteiten van OOI’s nieuwe thuisbasis in Woerden. Met dit centrum krijgen ook opdrachtgevers een goed beeld van branche en isolatiematerialen, van moderne apparatuur en van het voor hun zo belangrijke vakmanschap.

Uitstraling en techniek
OOI heeft bewust gekozen voor het Intechnium in Woerden. Vanaf najaar 2015 heeft de organisatie faciliteiten beschikbaar waar Europese isolatiespecialisten jaloers op kunnen worden. Twee grote technische ruimtes, toegespitst op warmtetechniek en op luchtbehandeling drukken de isolatievakman met de neus op de echte techniek. 

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud