Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Uitbreiding muurschildering Den Held Rotterdam

Andre Smit update zijn muurschildering uit 2018 aan de Gouvernestraat Rotterdam. Na de vele positieve reacties op de eerste muurschildering van André Smits, welke hij 4 jaar geleden maakte op 1 zijgevel van Den Held Rotterdam. 

De kunstenaar schilderde honderden namen van Rotterdamse kunstenaars op de gevel. Nu werd het tijd voor een update en heeft hij ook de voorgevel van een fantastische muurschildering voorzien. De basis voor de uitbreiding beweegt zich vanaf de originele muurschildering het hoekje om richting de Nieuwe Binnenweg.

En dat werkt heel erg goed, omdat het nieuwe deel vanaf de Nieuwe Binnenweg zo ontzettend zichtbaar is lopen veel mensen als vanzelf de Gouvernestraat in om ook het origineel uit 2018 te (her)ontdekken. Meer informatie Trendbeheer: https://trendbeheer.com/.../andre-smits-in-de.../ En een mooi filmpje over de realisatie: https://youtu.be/_VLos0BTNsY

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud