Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Buurman en Buurman naar Intechnium

Sinds 1 oktober is Buurman en Buurman gevestigd in het Intechnium-gebouw. De verrassende cateraar verzorgt daar de lunches en borrels voor de bedrijven die in het gebouw gevestigd zijn. Elke dag zijn er kakelverse salades, hartverwarmende soepen en knapperige broodjes met ambachtelijk beleg te krijgen.

Ook de omliggende bedrijven profiteren. Want de verse broodjes, uitgebreide lunchbuffetten, heerlijke borrels en complete dinerbuffetten zijn ineens heel dichtbij. Toch handig, zo’n Buurman!

Omdat de keukenbrigade van de Buurman-maaltijden ook zijn intrek in het Intechnium-gebouw heeft genomen is het pand aan de Korenmolenlaan 4 nu ook afhaalpunt voor de verse Buurman en Buurman maaltijden. Geen tijd of zin om te koken? Neem dan eens een kijkje op www.buurmanenbuurman.nu

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud