Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Herontwikkeling woningen Heemraadstraat Rotterdam

In Rotterdam wordt op dit moment hard gewerkt aan de herontwikkeling van 18 woningen aan de Heemraadstraat en de Korenaarstraat. Acht herenhuizen worden in hun oude glorie hersteld, om zo plaats te bieden aan 18 huurwoningen.

De herenhuizen stammen uit het begin van de twintigste eeuw en aan de meeste woningen is in de jaren zestig voor het laatst onderhoud gepleegd. Een grootschalige opknapbeurt is dus echt nodig. 

Bij de renovatie blijft de karakteristieke uitstraling van de herenhuizen behouden, maar van binnen worden de woningen volledig aangepast aan deze tijd.

Het energieverbruik van de huurwoningen wordt drastisch teruggebracht door het gebruik van hoogwaardige materialen.

VDH Vastgoed is verantwoordelijk voor het beheer van de woningen. De eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd. De rest volgt later dit jaar.

http://www.heemraadstraat.nl

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Van der Heijden Groep | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud